Belediyeden muhtarlara laptop

Güncelleme Tarihi:

Belediyeden muhtarlara laptop
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 10:06

Belediyeden muhtarlara laptop

Haberin Devamı

Ethem YENİGÜRBÜZ/ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI Belediyesi, vatandaşlara ulaşılabilirliği daha etkin hale getirmek için merkez mahalle muhtarlarına dizüstü bilgisayar desteği sağladı. Muhtarlar ile periyodik toplantılarından birini daha gerçekleştiren Belediye Başkanı İrfan Dinç, teknik donanımlardaki eksikliklerin giderilmesi ile birlikte vatandaşlara daha hızlı ve etkin bir hizmet verileceğini kaydetti.

Çankırı’nın 14 merkez mahalle muhtarı, dizüstü bilgisayarlarına kavuştu. Mahalli idarelerde özellikle muhtarların halka en yakın birim olduğunu söyleyen Başkan Dinç, hizmette öncü bir Belediyecilik anlayışı için muhtarlar ile ortak hareket ederek şehri yönetmenin önemine vurgu yaptı. Dinç, “Muhtarlarımızın halkla ilişkileri ve iletişimi bizim için çok önemlidir. Onlar halkımıza en hızlı ve pratik şekilde ulaşabilmeli. Bununla ilgili teknoloji ne ise destek vermemiz gerekiyor. Bu bilgisayarlarımız, muhtarlarımızın halkımıza ve halkımızın da muhtarlarımıza ulaşmasında önemli bir katkı sağlayacaktır" dedi.

Mahalle muhtarları ise Çankırı’ya hizmet etme konusunda Belediye ile irtibat halinde olduklarını belirterek kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e teşekkür etti. 

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!