Belediyeden muhtaçlara yardım eli

Güncelleme Tarihi:

Belediyeden muhtaçlara yardım eli
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 17:27

Belediyeden muhtaçlara yardım eli

Haberin Devamı

Kemal ÇELEN/BEYPAZARI(Ankara), (DHA)- BEYPAZARI Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü 'Yaşlı Evde Bakım Hizmeti' ekibi, ilçedeki yüzlerce yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşa yardım eli uzatıyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında faaliyetlerini sürdüren Beypazarı Belediyesi, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan hasta, engelli ve yaşlılara ulaşarak, sıcak yemek ve kuaförlük hizmetlerinin yanı sıra pek çok kolaylıkla vatandaşlara ulaşıyor. Ekipler, kişisel bakımını sağlayamayan bireylerin, kişisel bakımlarını gerçekleştirip, hastaların yaşadıkları ortamı sağlık koşullarına uygun hale getirerek, evlerinde her türlü temizlik işlemlerini gerçekleştiriyor.

İlçedeki yaşlı ve hasta vatandaşların her zaman anlarında olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, "Evde bakım hizmetinde amaç, vatandaşımızın yaşam kalitesini yükseltmektir. Bu hizmet, çevresi tarafından bakımı gerçekleştirilemeyenler için verdiğimiz bir hizmettir. Bu vatandaşlarımız, Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüyle iletişime geçerek başvuruda bulunabilirler" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!