Belediyeden Kadir Gecesi'nde ikram

Güncelleme Tarihi:

Belediyeden Kadir Gecesinde ikram
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 15:20

Belediyeden Kadir Gecesi'nde ikram

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - ŞAHİNBEY Belediyesi Kadir Gecesi’nde iftar yemeğinin yanı sıra teravih namazı sonrasında vatandaşlara şerbet ve lokma tatlı ikramında bulundu.
Şahinbey Belediyesi tarafından Şehreküstü Konakları’nda ve Şıh Meydanı’nda merhum hayır sever iş adamı Adnan İnanıcı hayratına verilen iftar yemeği ve lokma tatlı dağıtımı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Tıklım tıklım doldurulan Şıh Cami’nin kalabalığı Şıh Meydanı’na kadar taşarken, vatandaşlar teravih namazını kılıp dualarını ettikten sonra Şahinbey Belediyesi tarafından Şıh Meydanı’nda ikram edilen şerbetlerini içtikten sonra sıcak dökülen lokma tatlılardan dağıtıldı.
Belediye Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Şıh Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Mübarek Kadir Gecesi’nde Şıh Cami ve Şıh Meydanı’nda büyük bir coşku oluştu. Hem Ramazan Ayı’nın hem de Kadir Gecesi’nin coşkusu yaşandı. Şıh Meydanı Ramazan Ayı’nın dolu dolu yaşandığı bir mekan. Kadir Gecesi’nde Salavatı Şerifler getirilerek, Şıh Cami’nde bulunan Peygamber Efendimiz (S.A.V) Sakal-ı Şerifi ziyaretçilere gösteriliyor. Biz de Şahinbey Belediyesi olarak Şehreküstü Konakları’nda ve Şıh Meydanı’nda her gün binlerce kişiye yemek verdiğimiz gibi, Kadir Gecesi hürmetine lokma tatlısı dağıttık. Vatandaşlarımızın da buraya yoğun bir ilgisi var. Rabbim tüm gecelerimizi güzel bir şekilde yaşamak ve Ramazan Bayramı’na kavuşmak nasip eylesin" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!