Belediyeden eğitime destek

Güncelleme Tarihi:

Belediyeden eğitime destek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2017 11:59

Belediyeden eğitime destek

Haberin Devamı

BOĞAZLIYAN (Yozgat), (DHA)- BOĞAZLIYAN ilçesinin Sırçalı Beldesi'nde bulunan sosyal tesislerden elde edilen gelir ile yükseköğrenim kurumlarında öğretim gören öğrencilere aylık burs verilmeye başlandı. 
Belediye Başkanı Tamer Gümüş, belediyeye ait sosyal tesislerinden elde edilen gelirin istihdama ve öğrencilerin eğitimlerini sürdürmelerine destek amacıyla kullanılması yönünde karar aldıklarını söyledi. Başkan Gümüş, "Bu doğrultuda Sosyal Tesislerden elde edilen gelirlerin ile tesislerde 14 kişi istihdam edilmiş, park yenileme çalışmalarında kullanılmıştır. Beldemizde yaşayan öğrencilerimize aylık düzenli olarak burs yardımına da başlanılmıştır. Beldemizden yükseköğrenim gören 25 gencimizi makamda ağırlayıp, ilk harçlıklarını da verdik" dedi. 
Başkan Gümüş, öğrencilerin başarılı olabilmeleri için imkanlar dahilinde desteklerin devam edeceğini ifade etti. Gümüş, "Belediyemiz Sosyal tesisleri her zaman eğitimin ve mazlumun yanında yer alacaktır. Belediyemiz Sosyal Tesislerine vereceğiniz destek eğitime istihdama ve parkın güncelleme yenileme çalışmalarına katkısı olacaktır. Eğitim görecek genç kardeşlerimize yürekten başarı dileklerimizi iletiyoruz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!