Belediyeden ayrıldı, üniversiteye devam edecek

Güncelleme Tarihi:

Belediyeden ayrıldı, üniversiteye devam edecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 17:29

Belediyeden ayrıldı, üniversiteye devam edecek

Haberin Devamı

UŞAK Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, başkan yardımcılığından ayrılarak Uşak Üniversitesi'ndeki akademik hayatına geri döndü.

AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın talebi üzerine 30 Mart 2014'te Uşak Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı görevinden ayrılarak, belediye başkan yardımcılığına başlayan Erol Korkmaz, 3 yıllık görevin ardından yeniden akademik hayatı seçti. Başkan Cahan, Korkmaz'ın üniversite ile belediye arasında köprü olacağını söyledi. Belediyede farklı birimlerin yönetimini sağlayan Erol Korkmaz'a, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Uşak Belediyesi'nde verimli bir 3 yıl geçirdiğini dile getiren Erol Korkmaz, "Başkanımızla istişare ettik ve bundan sonra üniversitede kentimize hizmet etmeye ve başkanımızla yan yana olmaya devam edeceğiz" dedi.

Korkmaz'ın Uşak Belediyesi'ne önemli hizmetleri olduğunu belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise, "Biz bir aileyiz. Korkmaz'la gönül birlikteliğimiz devam edecek. Bu süreçte verdiği katkıdan dolayı Korkmaz'a teşekkür ediyoruz. Arkadaşlığımız ve birlikteliğimiz devam edecek. Korkmaz akademik hayatında üniversite ve belediye arasında önemli bir köprü olacak. Her iki tarafı da bilen arkadaşlarımızın bu tip kurumlarda yer alması artı bir değer. Korkmaz'a belediyemize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!