Belediyeden 8 Mart Kadınlar Günü Konseri

Güncelleme Tarihi:

Belediyeden 8 Mart Kadınlar Günü Konseri
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2015 11:55

BİLECİK 3 FOTOĞRAF

Bilecik Belediyesi tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla sanatçı Hamiyet, bayanlara konser ziyafeti verdi.
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı, Vali Ahmet Hamdi Nayir’in eşi Münevver Nayir iştirak etti. Gerçekleştirilen programda birbirinde güzel eseri ile konuklarına eğlenceli anlar yaşatan Sanatçı Hamiyet, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen programda kadınlar olarak bir araya geldikleri için duyduğu memnuniyeti belirtti. Belediye Başkanı Selim Yağcı, kadının toplum yaşantısındaki önemine değinerek şunları söyledi.
’’Öncelikle, belediyemiz tarafından "8 Mart Dünya Günü" için gönlümüzün sultanları kadınlarımıza yönelik düzenlenen etkinliğimize teşrif ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Kadın, bizim kültürümüzde, bizim hayatımızda vazgeçilmez bir varlık. Kadınlarımızın gününü, bir gün değil, ömür boyu her anımızda her saniyemizde nasıl sizlerle birlikte yaşıyorsak, günlerimizi de hep birlikte ve eşit şekilde kutlamalıyız. Son günlerde özellikle kadına olan, Özgecanlara olan şiddeti lanetliyorum, kınıyorum. Kadın bizim eşimiz, kadın bizim anamız, kadın bizim kardeşimiz ve kızımız. Velhasılı kelam kadın olmadan bu dünyanın olması mümkün değildir. Bizim güzel bir sloganımız var. ’Hep birlikte daha iyiye daha güzele’ diye. Bu dileklerimle birlikte iyi ki geldiniz. Bu akşam bizlere güzel ve keyifli anlar yaşatan değerli sanatçımız Hamiyet ve ekibine de çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm hanım efendilerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.’’
Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasının ardından Sanatçı Hamiyet’e bir çiçek ile Bilecik seramiğinden yapılmış kahve takımı hediye etti. Program, Sanatçı Hamiyet’in güzel şarkılarının seslendirilmesiyle son buldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!