Belediye personeline uyuşturucu ile mücadele eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Belediye personeline uyuşturucu ile mücadele eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2018 12:23

Belediye personeline uyuşturucu ile mücadele eğitimi

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA Karaköprü Belediyesi, hizmet içi eğitim semineri kapsamında personele uyuşturucu ile mücadele eğitimi verildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'Yerel Yönetimlerin Uyuşturucu ile Mücadelede Etkin Katılımının Sağlanması' çalışması ile ilgili Karaköprü Belediyesi personeline eğitim semineri verildi. Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen eğitime Zabıta, Temizlik, Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile idari binadaki personeller katıldı. Personelin uyuşturucu ile mücadele konusunda bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve bu gibi durumlarla karşılaşıldığında nasıl bir yol izlenmesi gerektiğinin anlatıldığı seminerin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Metin Baydilli bu konuda sahada çalışan personele daha fazla görev düştüğünü söyledi.
Uzman Narkorehber polis memuru Murat Alıcı ise, madde bağımlılığı, bağımlılık yapıcı maddeler, bağımlı olan kişinin özellikleri ve sokak satıcılarının nasıl tanınacağı konularında bilgiler verdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!