Belediye personeline 'İş Sağlığı Güvenliği' eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Belediye personeline İş Sağlığı Güvenliği eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2017 15:49

Belediye personeline 'İş Sağlığı Güvenliği' eğitimi

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- ŞAHİNBEY Belediyesi tarafından hizmet içi eğitimler kapsamında personellerine iş sağlığı ve güvenliği eğitimi veriliyor.
Şahinbey Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından Şahinbey Belediyesi personelleri mevzuatta zorunlu tutulan Genel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitiminin konusunda bilgilendirildi. Düzenlenen eğitimde kanamalı yaralanmalarda, kalp krizlerinde, kırıklarda ve elektrik çarpmalarında ilk yardım gibi konuların teorik bir şekilde verilmesinin yanında ilk yardım maketi üzerinde de uygulamalı olarak gösterildi. Düzenlenen eğitimde temel ilkyardımın genel amaçları anlatıldı.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sağlık konusunda, sağlık görevlilerinin olduğu gibi çalışanlara ve halka da sorumlulukların düştüğünü belirtti. Eğitimin temel amacının, muhtemel kazalarda ve ani hastalık durumunda sağlık ekipleri olay yerine ulaşana kadar yapılabilecek ilk yardım uygulamalarının hayat kurtarıcı niteliğinde olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, sağlığa verdiği önemi eğitimlerle destekleyerek geleceğin hayat kurtarıcılarına örnek oldu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!