Belediye personeli gönüllerince eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Belediye personeli gönüllerince eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2018 10:08

Belediye personeli gönüllerince eğlendi

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - KEMER Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün konuğu olarak lunaparkta bir gün geçiren belediye personeli ve aileleri gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Başkan Gül, eşi Neşe Gül ve kızı Lavin ile birlikte etkinliğe katılarak personelin mutluluğuna ortak oldu.

Kemer Belediyesi personeli ve ailelerinden oluşan yaklaşık 2 bin kişi, Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün konuğu olarak lunaparkta ağırlandı. Gün boyunca devam eden etkinlikte personel ve aileleri gönüllerince eğlendi. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül ve kızı Lavin ile birlikte lunaparka gelerek personelin mutluğuna ortak oldu. Başkan Gül ve eşi Neşe Gül; çarpışan oto, Loop Zoone, Crazy Dance gibi oyun gruplarına belediye personeli ve aileleri birlikte binerek haftanın yorgunluğunu atma fırsatı buldu.

BAŞKAN GÜL: BİZ BİR AİLEYİZ

Etkinliğin çok güzel geçtiğini kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Bugün burada çocukluğumuza geri döndük. Fırsat buldukça eşim, oğlum ve kızımla buraya geliyoruz ama burada personelimizle birlikte eğlenmek çok daha güzel oldu. Burada personelimizin gözlerindeki ışıltıyı gördük. Onlar mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz. Hep söylüyorum: Kemer Belediyesi olarak biz bir aileyiz. Bugün burada ailemle buluştum. Bu etkinliğin diğer belediyelere de örnek olmasını diliyorum. Biz sosyal belediyecilikte çığır açıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!