Belediye meclisinden Muş spora destek

Güncelleme Tarihi:

Belediye meclisinden Muş spora destek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2016 16:00

Belediye meclisinden Muş spora destek

Haberin Devamı

Cevat DANIŞ / MUŞ, (DHA)-Muş Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısında, Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele eden Muş spora destek kararı alındı



Muş Belediyesi 2016 yılının dokuzuncu meclis toplantısını gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında yapılan toplantıda vatandaşların taleplerinin dinlenmesinin ardından meclise havale edilen evraklar görüşüldü. Görüşmeler sırasında Belediye Meclisi tarafından Muş Spora ihtiyaçların karşılanması için 10 bin TL nakdi yardım kararı alındı. Karar, toplantıya katılan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) meclis üyelerinin oy birliği ile alındı.



Başkan Feyat Asya, "Belediye olarak asli çalışmalarımızın yanı sıra ilimizin sportif alandaki eksikliklerini gidermek için imkanlarımız dahilinde destek olmaya çalışıyoruz. Muş'u BAL liginde temsil eden takımımızın iyi bir seviyeye gelebilmesi için maddi desteğe ihtiyaç duyduklarını söylediler. Biz de bu konudaki ihtiyaçlarına destek mahiyetine kendilerine 10 bin TL nakdi yardım kararı aldık. Bu kararı oy birliği ile alan her iki partinin meclis üyelerine teşekkür ediyorum. İmkanlarımız dahilinde ilimizi sportif alanlarda temsil eden takımlarımıza destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!