Belediye kursiyerlerinden konser

Güncelleme Tarihi:

Belediye kursiyerlerinden konser
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 14:06

Belediye kursiyerlerinden konser

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)-SİVAS Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nde açılan gitar, ney ve keman kurslarında kurs gören öğrenciler tarafından Türk Sanat Müziği, Halk Müziği ve Tasavvuf Musikisi konseri verildi.
Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Belediye Başkanı Sami Aydın, Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Taşkın, Polis Okulu Müdürü Adnan Oran, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile çok sayıda sanatsever katıldı. İlk olarak keman kursiyerleri tarafından Sanat Müziğinin önemli eserleri çalınırken sonrasında da Tasavvuf Musikisi dinletisi yapıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, "Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’müz adeta tarih yazıyor. 5 adet kültür merkezimizde 107 branşta 3 bin 653 kursiyerimiz sertifika alma hakkını elde ettiler. Bu Sivas Belediyesi’nin yapmış olduğu kültür alanındaki çalışmaların en güzel örneği" ifadesini kullandı.
Belediye Başkanı Sami Aydın da "Kursiyerlerimizi kendi yetenekleri doğrultusunda destek olan, onlara katkı sunan başta Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden Sorumlu Başkan Yardımcım Ahmet Özaydın, müdürüm ve ekibimize, siz değerli velilerimize, kursiyerlerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Ben bu gençlerin arasından dünyayı kendisine hayran bırakan sanatçıların çıkmasını istiyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!