Belediye Gençlik Spor güreşçilerinden 6 madalya daha

Güncelleme Tarihi:

Belediye Gençlik Spor güreşçilerinden 6 madalya daha
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2017 12:07

Belediye Gençlik Spor güreşçilerinden 6 madalya daha

Haberin Devamı

Ethem YENİGÜRBÜZ/ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, Ankara Kızılcahamam Belediyesi'nin Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlediği yağlı güreş müsabakalarında 6 madalya elde ederek, bu haftayı da başarı ile tamamladı. 
Belediye Başkanı İrfan Dinç'in gurur tablosu, genç güreşçilerinden Vural Aslan, Emre Can Demirel, Fatih Özgen, Fatih Kaya, Hüseyin Gümüş ve Yakup Gökmen kıyasıya rekabet ettiği müsabakalarda performansları ile göz doldurdu. Seyircilerin heyecanla izlediği güreş müsabakalarından Belediye Gençlik Spor yine eli dolu döndü. Son katıldıkları Yağlı Güreş Organizasyonu'nda da 6 madalyanın sahibi olan Başkan Dinç'in güreşçileri, isimlerini başka bir meydanda bir kez daha anons ettirmeyi başardı.
Belediye Gençlik Spor güreşçileri, katıldıkları her müsabakadan başarı ile çıkıyor. Güreş takımından Vural Aslan Küçük Orta Küçük Boy'da birinci, Fatih Özgen Minik 2 Boy'da birinci, Emre Can Demirel Tozkoparan Boy'da ikinci, Fatih Kaya Minik 1 Boy'da ikinci, Hüseyin Gümüş Teşvik 2 Boy'da üçüncü,  Yakup Gökmen Minik 2 Boy'da üçüncü oldu. Takım güreşçileri, kazandıkları 6 madalya ile Çankırılı taraftarların gözdesi oldu. 
Müsabaka sonucunu öğrenen Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Çiçek çiçeğe benzer gülün duruşu başkadır, yiğit yiğide benzer ama pehlivanın duruşu başkadır. Pehlivanlarımı alnından öpüyor, başta antrenörümüz Seyfettin Karadeniz olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum" diyerek güreşçilerini tebrik etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!