Belediye çarketti

Güncelleme Tarihi:

Belediye çarketti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bayan Hentbol Takımı, EHF Kupası'na katılacak

Hürriyet EGE'de yayınlanan ‘Belediyenin ayıbı’ manşeti ses getirdi. Kulüp yönetiminin kendisinden habersiz aldığı kararı öğrenince küplere binen Ahmet Piriştina, yanlıştan dönülmesini sağladı.

GERİ ADIM ATTILAR

Bayanlar Hentbol 1.Ligi'ni üçüncü bitiren, ancak şok bir kararla Avrupa Federasyon Kupası'ndan çekilen İzmir Büyükşehir Belediyespor, Hürriyet EGE'de yayınlanan ‘‘Belediyenin ayıbı’’ manşetinden sonra çarketti. Belediyespor Yönetim Kurulu'nun kendisine danışmadan aldığı kararı basından öğrenince küplere binen Ahmet Piriştina, yanlıştan dönülmesini sağladı.

İKİNCİ DEĞİŞİKLİK

Piriştina'nın, ‘‘Süper Lig için de başvurun, şampiyonluk mücadelesi verecek kadro kurun. Katılım payını düşünmeyin’’ talimatıyla geri adım atan yönetim, Hentbol Federasyonu'na bu kez Avrupa'da ülkemizi temsil etmek için başvurdu. Büyükşehir Belediyespor'un yerine Üsküdar Anadolu'nun kupaya gitmesini kararlaştıran Federasyon, yine değişiklik yapmak zorunda kaldı.

BİLGİ DE SEVİNDİ

‘‘Büyükşehir Belediyespor'un, kupaya katılmasını EHF'ye kabul ettirdik’’ diyen Federasyon Başkanı Serhat Bilgi, ‘‘Ahmet Piriştina, çekilme kararına çok kızdığını söyledi. 2001 yılındaki Yıldız Bayanlar Avrupa Şampiyonası, İzmir'de organize edilecek. Büyükşehir Belediyespor'un, Avrupa Federasyon Kupası'na katılması, bu organizasyon için de büyük önem taşıyor’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!