Belediye Başkanı Rifat Özkan, salça kaynattı

Güncelleme Tarihi:

Belediye Başkanı Rifat Özkan, salça kaynattı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2018 13:19

Belediye Başkanı Rifat Özkan, salça kaynattı

Haberin Devamı

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE Belediye Başkanı Rifat Özkan mahalle mahalle vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını isteklerini bizzat kendisi dinlemeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Özkan mahalle gezileri esnasında vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla da sokak sokak geziyor. Bu esnada salça kaynatan vatandaşlara bereketli olsun temennisinde bulunan Belediye Başkanı Rifat Özkan, salça kaynatımına da yardımcı olarak, hem salça kaynattı hemde vatandaşlarla sohbet etti. İlhanlı Mahallesi, Nar Mahallesi, Aşağı Kayabaşı Mahallesi, İnönü Mahallesi, Efendibey Mahallesi, Şehitler Mahallesi, Dere Mahallesi, Yenice Mahallesi, Selçuk Mahallesinde kurulan hizmet çadırları Şahsüleyman Mahallesi ve Şahinali Mahallelerini kapsayacak şekilde de kurularak devam ediyor.
Mahallelerde birebir vatandaşla ilgilenen Belediye Başkanı Rifat Özkan, halkın isteklerine 7’den70’e kulak veriyor. Hizmetlerin bir an önce yapılması talimatını vererek bizzat yerinde takip ediyor. Çalışmalardan memnun olan vatandaşlar ise, tecrübe ve deneyiminin yanı sıra bilgi birikimiyle Niğde’yi bilen tanıyan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz şeklinde teşekkürlerini dile getiriyorlar.
Niğde’deki gelişim ve değişim üzerinde duran Başkan Özkan, "Şimdi şehrimizi daha da ileriye götürecek büyük projeler üzerinde duruyoruz. Amacımız Niğde’yi her alanda yaşanabilir bir kent yapmak, bölgesinin cazibe merkezi haline getirmek" dedi.

FOTOĞRAFLI 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!