Belediye Başkanı Hacı, başarılı sporcuları ödüllendirdi

Güncelleme Tarihi:

Belediye Başkanı Hacı, başarılı sporcuları ödüllendirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2017 13:36

Belediye Başkanı Hacı, başarılı sporcuları ödüllendirdi

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/BABAESKİ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ’nin Babaeski İlçesi Belediye Başkanı Abdullah Hacı, tekvando ve atletizm branşlarında derece kazanan sporculara saat ve tablet hediye etti.

Amatör Spor Haftası nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve beraberindeki milli sporcular, 2014 – 2015 yılı Minikler Tekwando Türkiye Şampiyonu, 2016 yılı Yıldızlar Tekwando Türkiye üçüncüsü, 2017 yıldızlar Tekwando Türkiye Şampiyonu ve 2017 yıldızlar Balkan Şampiyonası ikincisi Ersel Kocadoğan, 2016 Tekwando Türkiye Minikler Türkiye üçüncüsü, 2017 Yıldızlar Tekwando Şampiyonası üçüncüsü, 2017 yılı okullar arası Tekwando Şampiyonu ve 2017 Yıldızlar Tekwando Balkan Şampiyonası üçüncüsü Abdülsamet Köse ve 2017 Balkan Atletizm Şampiyonası büyükler 5000 metre ikincisi Şeyma Yıldız Belediye Başkanı Abdullah Hacı’yı makamında ziyaret etti. 

Başkan Hacı "Babaeski de başarılı sporcularımız var. Ama maalesef onlarla ilgilenemiyoruz. Onlara sahip çıkmamız gerekiyor. Ülkemizde sadece futbola karşı bir ilgi var. Diğer dallara karşı çok ilgi yok. Babaeski de yaşayan bu kadar başarılı sporcu var ama bende bunları yeni öğreniyorum. Ben sevgili kardeşlerimizi kutluyorum. Bu güzel ve anlamlı başarılarından dolayı tebrik ediyor ve Amatör Spor Haftalarını kutluyorum” dedi. Belediye Başkanı Hacı başarılı sporculara saat ve tablet bilgisayar hediye etti.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!