Belediye Başkanı Edebali: Yıldırım'da hizmet etmek fedakarlık gerektiren bir çalışma istiyor.

Güncelleme Tarihi:

Belediye Başkanı Edebali: Yıldırımda hizmet etmek fedakarlık gerektiren bir çalışma istiyor.
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2017 13:20

Belediye Başkanı Edebali: Yıldırım'da hizmet etmek fedakarlık gerektiren bir çalışma istiyor.

Haberin Devamı

BURSA(DHA)-BURSA'nın Merkez Yıldırım İlçe Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, “Yıldırım'a hizmet etmek fedakarlık gerektiren bir çalışma istiyor. Geçişten gelen problemleri çözmek için mevzuat kapsamında kalarak yalnızca günü kurtarırız. Geleceği kurtarmak için ise daha fazla çaba, gayret göstermek ve daha radikal kararlar almamız gerekiyor" dedi.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin ev sahipliğini yaptığı bayramlaşma töreni, Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi'nde gerçekleşti. Törene, Kaymakam Mehmet Aydın, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşların katıldı. Burada konuşan, Yıldırım’ın Ak Partili Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali,  "bayramlar bizler için kavuşma zamanıdır, kırgınlıkların yerini barışmalara bırakma zamanıdır.  Yıldırım'ın geleceği için gecesini gündüzüne katan ilçemizin tüm dinamikleri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum." dedi.

'YILDIRIM'I GELECEĞE TAŞIYORUZ'

Amaçlarının Yıldırım'a en iyi hizmeti vermek olduğunu söyleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım'a hizmet eden muhtarlarımızın, meclis üyelerimizin, siyasi partilerimiz ve belediyemizin çalışma ve hizmet alanlarımız farklı olsa da hepimizin amacı Yıldırım'ın geleceğine, yaşam kalitesine katkı sunmaktır. Hepimizi buluşturan çatı, 750 bin nüfusuyla Türkiye'nin birçok ilinden büyük olan Yıldırım şehrine hizmet etme arzusudur. Yıldırım'da hizmet etmek fedakarlık gerektiren bir çalışma istiyor. Geçmişten gelen problemleri çözmek için mevzuat kapsamında kalarak yalnızca günü kurtarırız. Geleceği kurtarmak için ise daha fazla çaba, gayret göstermek ve daha radikal kararlar almamız gerekiyorö diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI YAPTI.

Yıldırım'ı yönetenlerin birlik ve beraberlik duygularıyla hizmet üretmesiyle başarının yakalanabileceğinin altını çizen Başkan Edebali, "Başarıyı elde etmemizin yolu dayanışma içinde dirsek temasıyla çalışmamızdan geçiyor. Birlik ve beraberlik ruhuyla çalıştığımız zaman başarıyı el birliği ile sağlayabiliriz. Gelecekte dönüp geriye baktığımızda yaptığımız işlerden iftihar edecek çalışmalar gerçekleştirmeyi hepimiz arzu ederiz. Yıldırım bir dayanışma ilçesi. Birlik içinde olduğumuzda başaramayacağımız bir konu yok" dedi.

Bayramlaşma töreninde söz alan Yıldırım İlçe Kaymakamı Mehmet Aydın ise büyük Yıldırım ailesinin bir arada dayanışma içerisinde olmasının mutluluğunu yaşadığını söyledi.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!