Belediye Başkanı Arslan Vaatlerini Bir Bir Yerine Getiriyor

Güncelleme Tarihi:

Belediye Başkanı Arslan Vaatlerini Bir Bir Yerine Getiriyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2015 16:38

BALIKESİR’İN GÖMEÇ İLÇESİNDE, BELEDİYE BAŞKANI KAZIM ARSLAN; 2014-30 MART YEREL SEÇİMLERİ ÖNCESİNDE SEÇMENLERE VERDİĞİ SÖZLERİNİ BİRBİR YERİNE GETİRMESİYLE DİKKATLERİ ÜZERİNDE TOPLUYOR.

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, Belediye Başkanı Kazım Arslan; 2014-30 Mart yerel seçimleri öncesinde seçmenlere verdiği sözlerini birbir yerine getirmesiyle dikkatleri üzerinde topluyor.
Bu kapsamda, ilçede ana yolların yanı sıra ara arterlerdeki bozuk yollara yönelik hummalı bir çalışma başlatan Başkan Arslan’ın, ilçe genelinde asfalt yolların yanı sıra kilit parke taşlarıyla dev bir atılım içinde olduğu gözleniyor.
Son olarak; geçtiğimiz hafta Kazım Arslan öncülüğündeki Gömeç Belediyesi ilçe sınırları dahilindeki Meriçler Yanı Yolu ile Çanakkale ile İzmir’i birbirine bağlayan E-87 karayolu bağlantısındaki bölgede bulunan 1. ve 2. Sanayi yollarının yapımında kullanılmak üzere kilit parke ve taş bordür işini ihaleye açılmasının ardından işin hemen başlatılması talimatını verdi.
4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılan ihale kapsamında; 8 bin 500 metrekarelik taş ile döşemesi için alt ve üst malzeme artı işçilik ve 3 bin 62 metrekarelik taş döşemesinin yanı sıra 2 bin 90 metrekarelik bordür, malzeme ve işçiliğin ihale edildiği öğrenildi.
Burhaniyeli bir firmanın ihaleyi kazandıktan sonra başlattığı çalışmaların 45 gün içerisinde tamamlanmasının hedeflendiği bildirildi.
Gömeç’te yapılan dev yol hamlesi hakkında muhabirimizin sorularını yanıtlayan Başkan Arslan, yerel seçimler döneminde verdikleri her sözü yerine getirebilmek için hummalı bir çaba içerisinde olduklarını kaydederek, Allah’ın izniyle görev süresi içerisinde Gömeç halkına ne söz vermişlerse, hepsini yerine getireceklerini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!