Belediye Başkan Vekili Tekbıyıkoğlu hizmetlerini anlattı

Güncelleme Tarihi:

Belediye Başkan Vekili Tekbıyıkoğlu hizmetlerini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2017 17:40

Belediye Başkan Vekili Tekbıyıkoğlu hizmetlerini anlattı

Haberin Devamı

Halil ÜLKER/ AHLAT (Bitlis), (DHA)-BİTLİS’in Ahlat İlçesi Ovakışla Beldesi Belediyesi Başkan Vekili Bülent Tekbıyıkoğlu yaptığı hizmetlerle ilgili açıklama yaptı.

İçişleri Bakanlığı tarafından Ovakışla Beldesi Belediye Başkanlığı vekilliğine atanan Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu beldenin bir çok hizmete ihtiyacı olduğunu söyledi. Özellikle karla mücalede etkin bir çalışma yürüttüklerini belirten Tekbıyıkoğlu, yaz aylarıyla birlikte sosyal ve kültürel çalışmalara ağırlık vereceklerini ifade etti.

Belediye hizmet binasının çok kötü durumda olduğunu belirten Başkan Vekili Tekbıyıkoğlu, "Belediye binasına girdiğimiz zaman çok kötü manzaralarla karşılaştık. Gerçekten çalışmaya müsait olmayan, hijyeni son derece düşük, yıpranmış, eline yüzüne bakılmayacak kadar kötü bir belediye binamız vardı. Önce belediyemizin elini yüzünü düzelttik. Biz belediyemizi aynı zamanda adeta bir sanat galerisine çevirmeye çalıştık. Dünyaca ünlü ressamların ünlü resimlerini belediye binamıza astık. Yaz sezonunda beldemizin büyük problemi olan içme suyunu çözmeye çalışacağız. Bununla beraber sosyal alanlarımızı genişleteceğiz. Bunun hazırlıklarını şu an itibariyle yapıyoruz" dedi.

Beyaz masa uygulamasına geçtiklerini belirten Başkan Vekili Tekbıyıkoğlu, vatandaşların tek telefonla talep ve şikayeterini kendilerine ulaştırabileceklerini dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!