Belediye başkan eşleri Kemalpaşa'da buluştu

Güncelleme Tarihi:

Belediye başkan eşleri Kemalpaşada buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2017 18:53

Belediye başkan eşleri Kemalpaşa'da buluştu

Haberin Devamı

İZMİR'in Kemalpaşa ilçesi, belediye başkanlarının eşlerini ağırladı. İzmir ve ilçelerindeki belediye başkanlarının eşleri arasındaki birlik, beraberlik, dayanışma duygularının gelişmesini amaçlayan geleneksel buluşmada, renkli görüntüler yaşandı. Başkan eşleri bol bol sohbet edip, ilçeyi gezdi, yapılan yatırım ve hizmetler hakkında bilgi aldı.

Evsahipliğini AK Partili Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'nun eşi Naciye Uğurlu'nun yaptığı buluşmaya, 13 başkan eşi katıldı. Belediye başkan eşleri, tarihi belediye misafir konağında, belediyenin mehteran takımı ve Osmanlı'nın zengin motifleri ile işlenmiş kıyafetler giyinen personel tarafından karşılandı. Ney dinletisi eşliğinde sunulan ikramların ardından ilk olarak başkan eşlerine Kemalpaşa Belediyesi'nin yapmış olduğu ve dört ay içerisinde 12 bin kişinin ücretsiz faydalandığı Sosyal Market gezdirildi. Ardından Belediyenin vizyon projesi olan, içerisinde etüt merkezleri, toplantı salonları, sinema salonları, kültür ve sanat merkezleri, spor merkezleri, kreş ve kütüphane gibi bir çok sosyal tesisi alanını barındıran Kültür Merkezi ve Gölpark Projesi de ziyaret edildi. Başkan eşleri Örnekköy Bilgi Evi'ni de gezip, öğrencilerle hoş vakit geçirdi.

Park Orman Kemalpaşa Tesisleri'nde programlarına devan eden belediye başkanı eşleri, buradaki paint ball, kıl çadır restaurant, çocuk parkı, mescid, ATV parkuru ve at parkuru gibi bir çok eğlence alanı ve sosyal tesis hakkında bilgi almalarının ardından ney dinletisi ile gezilerine

dinlenme arası verdi. Zaman kısıtlılığı nedeni ile diğer projeleri, sunum üzerinde belediye binasında izleyen başkan eşleri, ilçeden aydrıldı.

KEMALPAŞA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

KUTU

KİMLER KATILDI

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Türkegül Kocaoğlu, AK Partili Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'nun eşi Naciye Uğurlu, CHP'li Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli'nin eşi Nuray Sesli, CHP'li Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk'ün eşi Halide Şentürk, CHP'li Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla'ı eşi Hikmet Atilla, CHPli Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın eşi Ergül Arslan, CHP'li Güzelbahçe Belediye Başkan Mustafa İnce'nin eşi Nilüfer İnce, CHP'li Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın eşi Zehra Akpınar, CHP'li Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'un eşi Ferah Batur, AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı'nın eşi Ayşen Bakıcı, CHP'li Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in eşi Yüksel Çiçek, AK Partili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in eşi Arzu Görmez, CHP'li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın eşi Derya Demirağ, CHP'li Seferihisar Belediye Başkan Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer katıldı.



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!