Belcika'da ırkcılık var

Güncelleme Tarihi:

Belcikada ırkcılık var
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

İkinci Lig kulübü Hekelgem'in teknik direktörlüğünden istifa eden Osman Nuri Işılar, ‘‘Belçika'da insanlar çok ırkçı. Özellikle 2 ve 3. ligde büyük şike olayları ve siyasi menfaat ilişkileri var’’ dedi...

BELÇİKA İkinci Futbol Ligi takımlarından Hekelgem'de yaklaşık 3 aydır teknik direktörlük yapan Osman Nuri Işılar, görevinden istifa etti. Hekelgem takımındaki bazı futbolcuların disiplinsiz davranışlarından büyük rahatsızlık duyan Işılar, futbolcularla yaptığı toplantıdan sonra, kulübün menajeri Wim Coeck'e istifasını sundu.

Işılar, ‘‘Yardımcı antrenörün, perşembe günü (bugün) futbolcuların antrenman yerine Anvers'teki rock konserine gideceklerini dün akşam bana söylemesi, son derece moralimi bozdu. Antrenmanı Çarşamba gününe alma önerimi de futbolcular kabul etmeyince, Hekelgem ile bağlarımı tamamen koparmaya karar verdim.’’ dedi.

Basının da kendisini acımasızca eleştirdiğine değinen Işılar, ‘‘Hatta bir gazeteci, Almanca bilmediğim için benimle konuşmayacağını söyledi. Şunu anladım ki, Belçika'da insanlar çok ırkçı. Hatta bazıları Hitler'in düşüncelerine sahip. Özellikle 2 ve 3. ligde, çok büyük şike olayları ve siyasi menfaat ilişkileri var’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!