Belalıdan 3 kurşun

Güncelleme Tarihi:

Belalıdan 3 kurşun
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2012 00:00

Lider gittiği Antep’te 69 dakika üstün olan yeşil-kırmızılılar, Serdar’ı durduramayınca hem namağlup unvanını hem de koltuğunu kaybetti.

Haberin Devamı

PTT 1. Lig’e tarihinin en iyi başlangıcını yapan, 5 haftada 13 puanla 10 sezon sonra liderlik koltuğuna oturan Karşıyaka’yı, belalısı Gaziantep BŞB. durdurdu: 3-0. İlk yarıda etkili oynayan, Fatih’in uzaktan şutlarıyla gol arayan, Makukula’yla net bir fırsat harcayan yeşil-kırmızılılar, 69. dakikada yediği golün ardından adeta dağıldı, Serdar’ın darbeleriyle yıkıldı.

69’ncu dakikada Orhan-Murat ikilisinin anlaşmazlığında ortada kalan topa, Erdi’den önce yetişip vuran Serdar Necati’yi avladı: 1-0. 84’te Ufuk’un ara pasında yine Erdi’den hızlı davranan Serdar Deliklitaş, plaseyle topu filelerle buluşturdu: 2-0. 90+2’de Ramazan’ın ceza sahasına gönderdiği topta bir kez daha sahneye çıkan Serdar hat-trick yaptı, Kaf-Kaf yenilgiyle tanıştı: 3-0.

Haberin Devamı

STAT: Kamil Ocak
HAKEMLER: Halis Özkahya (6), Selçuk Kaya (6), Nurettin Çiçek (6)
GOLLER: Dk.69, 84 ve 90+2 Serdar (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)
SARI KART: Ali (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Erdi, Orhan, Cemil (Karşıyaka)
GAZİANTEP BŞB: Onur Bulut (6)- Ufuk (6), Sefa (6), Ali (5), Ömer (5) (Dk.74 Cihancan 5), Ahmet (5), Serdar (9), Mehmet Yiğit (6), Onur Kalafat (6) (Dk.85 Adlan), Volkan (4) (Dk.59 Ramazan 7), Hakan (5)
KARŞIYAKA: Necati (4) - Murat Akyüz (3), Erdi (3), Cemil (5), Orhan (4) (Dk. 73 Onur Türk 3) - Dalmat (5), Fatih (4) (Dk. 82 Taha), Caner (5) (Dk. 72 Banahene 4), Adnan (5), Ahmet (4), Makukula (5)

Karşıyaka’nın kabusu ilkler
· 5 haftalık performansıyla 10 yıldır yer aldığı 1.Lig’de ilk kez lider olan KSK, zirvede gittiği Antep deplasmanında bu kez sezonun kahreden ilklerini yaşadı. 6 maçlık periyodta ilk kez 3 gol yiyen, ilk kez rakip fileleri sarsamayan yeşil kırmızılılar ilk yenilgiyi tattı.
· Cihat Arslan’ın bankoları Sercan ve Onur Akbay’ın sakatlıkları, Kaf Kaf’a pahalıya maloldu. Lig maçında ilk kez yeşil kırmızılı formayı giyen Erdi Öner ve bu sezon ilk kez 11’de yer bulan Murat Akyüz, yaptıkları hatalarla saç baş yoldurdu.
· Buca derbisinde 35 metreden attığı golle ayakta alkışlanan Fatih Şen, dün de benzeri bir gol için şansını fazla zorladı. Tüm frikiklerde ve önü her açıldığında kaleyi düşünen tecrübeli futbolcu, 82. dakikada yerini Taha’ya bırakırken ilk kez oyundan alınıyordu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!