Beko'dan bir önemli sponsorluk daha

Güncelleme Tarihi:

Bekodan bir önemli sponsorluk daha
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2011 10:15

Arçelik A.Ş.'nin uluslararası markası Beko, basketbola desteğini sürdürüyor. Beko, Türkiye, Almanya ve Rusya basketbol liglerinden sonra Litvanya Basketbol Ligi'nin de isim sponsoru oldu.

Haberin Devamı

Beko, 2006 yılında Türkiye Basketbol Ligi sponsorluğunu üstlenerek başladığı basketbol sponsorluğu yolculuğuna dünya çapında yeni projelerle devam ediyor. Beko, Türkiye, Almanya ve Rusya Basketbol Ligleri'nden sonra şimdi de Litvanya Basketbol Ligi'ne adını verdi. Litvanya Basketbol Ligi bundan böyle Beko LKL adıyla oynanacak.

Son olarak Avrupa Basketbol Şampiyonası 2011'e de ev sahipliği yapan Litvanya'nın basketbol liginin isim sponsorluğunu üstlenen Beko, bu birliktelik ile Litvanya'daki, Eurobasket 2011'de başlayan faaliyetlerini, daha da arttırarak devam ettirmeyi hedefliyor.

Basketbol alanında son derece başarılı olan, NBA'e ve Avrupa'ya yüzlerce basketbol yıldızı yetiştirip gönderen Litvanya, basketbol milli takımı ile Avrupa ve Dünya şampiyonalarında da istikrarlı bir şekilde madalya mücadelesi veriyor.

Haberin Devamı

HEM TÜRKİYE'DE HEM DÜNYADA BASKETBOLU DESTEKLİYOR

Basketbolun hareketli doğası Beko markasının 'dinamik, eğlenceli ve genç' karakteri ve Beko marka kimliğiyle 2006 yılında buluştu. Arçelik A.Ş.'nin uluslararası markası Beko, 'Dünya Markası' olarak Türkiye Basketbol Ligi'ne sponsor oldu. Lig'de her sene düzenlenen 'All-Star' karşılaşmaları, 'Beko All-Star' ismiyle oynandı. Besketbol yatırımlarını artarak sürdüren Beko, bu yatırımlarına uluslararası boyut kazandırmaya karar verdi. Beko, Almanya'da 'Basketball Bundesliga' ile uzun süreli bir anlaşma imzalayarak lig sponsorlukları atağını devam ettirdi. Ayrıca 2011 yılı başında Rusya Basketbol Ligi'ne de adını vererek lig sponsorluklarına bir yenisini ekledi. 2009 FIBA Asya Basketbol Şampiyonası (Çin), 2009 FIBA Avrupa Basketbol Şampiyonası (Polonya) ana sponsorlukları ardından, 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası (Türkiye) Presenting sponsoru olan, Beko'nun 'basketbolun sponsoru' unvanını alması adına çok önemli adımlar oldu. Son olarak Beko, 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın 'Presenting Sponsor'u olarak da basketbol yatırımlarına devam etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!