Bekle Fatih Terim

Güncelleme Tarihi:

Bekle Fatih Terim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2006 00:00

Haluk Ulusoy başkanlığındaki Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, ilk toplantısını dün İstanbul’da yaptı. Ancak bu toplantıdan önce Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yardımcıları Müfit Özkasap, Eser Özaltındere ve Oğuz Çetin ile birlikte Ulusoy’u ziyaret etti.

Ziyarette asbaşkan Affan Keçeci, Mustafa Yazıcı ve Ender Alkoçlar da vardı. Haluk Ulusoy bu görüşmede amaçlarının Türk futbolunu iyi yerlere götürmek olduğunu söyledi.

Önce görev bölümü

Fatih Terim, Ulusoy
yönetiminin kendileri ile ilgili düşüncelerini öğrenmek istediklerini belirtirken, başkan şunları söyledi: "Biraz bekleyin. Şu an görev bölümü yapıyoruz. Terim bu ülke için önemli bir isimdir" yanıtını verdi. Bu arada Futbol Federasyonu yönetiminin 2008 tarihinde yapılacak Avrupa Şampiyonası için hazırlıklara şimdiden başlandığı teknik adam konusunda alternatif teklifler geldiği belirtildi.

Erzik’e ziyaret

Bu arada Haluk Ulusoy başkanlığındaki Futbol Federasyonu, perşembe günü İsviçre’de yapılacak olan FİFA Disiplin Komitesi toplantısı için hazırlıklarını sürdürürken, yeni başkan Ulusoy, federasyon eski başkanı ve UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik’i ziyaret etti. Erzik’in Nurol Plaza’daki ofisinde biraraya gelen Ulusoy ve Erzik, İsviçre maçı sonrasında yaşananlarla ilgili yeni federasyonun izleyeceği strateji üzerinde durdu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!