Bekir'e Manisa'dan teklif

Güncelleme Tarihi:

Bekire Manisadan teklif
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2010 10:55

Spor Toto Süper Ligi'nin ara transfer dönemine sayılı günler kala, Bursaspor'da da hareketli günler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Yeşil beyazlı ekipte forma şansı bulamayan futbolcuların taliplileri artıyor. Bucaspor'un Kirita'yı istemesinin ardından, genç orta saha oyuncusu Bekir Ozan'a da Manisaspor'dan teklif geldiği öğrenildi.

Yeşil beyazlı takımda zaman zaman şans bulan Bekir Ozan Has için resmi teklif yapmaya hazırlanan Tarzanlar'da bu transfer için Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın ısrarcı olduğu öğrenildi. Manisaspor'un Yiğit İncedemir'in Galatasaray'a gitme ihtimali üzerine bu transferi gündemine aldığı iddia edildi.

NUNEZ ELDE Mİ KALDI?

Öte yandan sezon başında büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen istenileni veremeyen Arjantinli Nunez için çözüm yolları aranıyor.Arjantinli golcü için kulübü İndepentiente takımına kiralama bedeli olarak 700 bin dolar, kendisine de şuana kadar 300 bin dolar ödenmesi yönetim kurulunu zor durumda bıraktığı belirtildi. Nunez, Bursaspor'da kalırsa 300 bin dolar daha alacak.

Haberin Devamı

MUHAMMET SEZON SONUNA KALDI

Bursaspor'un alt yapısından yetişen ve sözleşme uzatmadıkları gerekçesiyle Eren ile birlikte kadro dışı bırakılan genç golcü Muhammet Demir, Bursaspor ile sözleşme uzatmama kararını sürdürüyor. Yetenekli futbolcu için Trabzonspor yönetiminin devreye girdiği ancak sözleşmesinin sezon sonuna kadar devam ettiği için, bu görüşmeleri lig sonuna bıraktıkları öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!