Bekir Özlü’yü Bu Kez Sakatlık Durdurdu

Güncelleme Tarihi:

Bekir Özlü’yü Bu Kez Sakatlık Durdurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2015 17:13

ROMANYA’DA ALTIN MADALYA KAZANAN BAŞARILI MİLLİ JUDOCU BEKİR ÖZLÜ BELARUS’TA BU KEZ YAPILAN AVRUPA AÇIK JUDO TURNUVASINDA YARI FİNAL MAÇINDA SAKATLANARAK ÜÇÜNCÜ OLDU.

Romanya’da altın madalya kazanan başarılı milli Judocu Bekir Özlü Belarus’ta bu kez yapılan Avrupa Açık Judo turnuvasında yarı final maçında sakatlanarak üçüncü oldu.
Romanya’da yapılan açık turnuvada altın madalya kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un milli judocusu Bekir Özlü Belarus’ta yapılan son Avrupa açık turnuvasında ise üçüncü olmayı başardı. Judo da 2015 takvimi, yaz sezonuyla birlikte tempo kazandı. 2016 Yaz Olimpiyatı’na maksimum sporcu ile katılma hedefinde olan Türkiye Büyükler Judo Milli Takımı, bu hafta sonu Belarus’un başkenti Minsk’te puan için minderdeydi.
Belarus’taki Avrupa Açık’ta 60 kiloda mücadele edene Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü sporcusu Bekir Özlü Fransız, Rus ve Özbek rakiplerini yenerek yarı finale yükseldi. Yarı final maçında ayak bileğinden sakatlanan milli judocu doktorların uyarısı üzerine final maçına tedbir amaçlı çıkarılmadı. Gümüş madalya kazanan başarılı judocunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Önceki hafta Romanya’daki Avrupa Açık’ta altın madalya alan Bekir, Belarus’ta üç rakibini eleyerek gümüş madalya kazanmış oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!