Beirut için geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

Beirut için geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2012 15:54

Son yılların en heyecan verici ve eklektik gruplarından Beirut, 21 Eylül Cuma akşamı, BKM ve HIP işbirliği ile Turkcell Kuruçeşme Arena’da.

Haberin Devamı

Bu yaz farklı müzik tarzlarından, önemli konukları ağırlayacak olan Turkcell Kuruçeşme Arena’nın, alternatif müzik alanındaki en renkli konuğu, Beirut olacak. Büyük bir Balkan orkestrası gibi tınlayan ve herhangi bir müzik türüne koymakta zorlanacağınız grup, son derece zengin enstrüman çeşitliliğiyle neşeli marşlardan, melankolik baladlara geniş bir yelpazede gezinecek.

Grup, Balkan müziklerini, alternatif rock ile son derece başarılı şekilde harmanlandığından ülkemizde de çıktığı günden bu yana hayran kitlesini artırmaya devam ediyor. Beirut albümlerinde ve sahne performanslarında, trompet, trombone, korno, ukulele, akordiyon, çello, melodika, davul, konga, bongo, org, bas, glokenspiel, tuba, keman, viola, gitar, mandolin, tamburine, piyano, klarnet, saksafon gibi çok çeşitli entrüman kullanıyor. Beirut, 2011 yılında piyasaya çıkardığı, New York’un soğuk kış günlerinde kaydedilmiş olmasına rağmen, son derece neşeli ve enerjik albümü “Rip Tide” turnesi kapsamında 21 Eylül Cuma günü Turkcell Kuruçeşme Arena’da hayranları ile buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!