Beğenmedim

Güncelleme Tarihi:

Beğenmedim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 1997 00:00

Ziya ŞENGÜL
Haberin Devamı

F.Bahçe'nin ortaya koyduğu futbol beğenilecek cinsten değil. Allahtan iyi tarafımıza rastlıyor da kazanmasına rağmen yerden yere vurmuyoruz. Vanspor'u ortaya koyduğu futbolla beğendim, kaçırdığı gollerden dolayı hiç beğenmedim. Bir maç düşünün ki, Vansspor oyunun içinde ben deyim 7-8, seyreden Vanlı seyirci 9-10 gol pozisyonunu Rüştü'nün koruduğu F.Bahçe kale dibinden kaçıran olacak.

Olacak iş değil. Sanki Fener kalesinde Rüştü ile beraber yatır var. Vanspor'un ürettiği pozisyonlar bir değil, bir düzineye yakın olurken, ya Rüştü kurtarıyor, yahut da Fener kalesindeki yatır gollere müsade etmiyor. Arada durup şunu söyleriz. Futbolun kitabı yok. Eğer futbolun gerçekten kitabı olmuş olsaydı, inanılmaz kötü oynayan F.Bahçe dün Vanspor karşısında farklı yenilgi alan takım olurdu.

BİR RÜŞTÜ VAR

F.Bahçe'nin hücum bölgesi, orta sahası sanki tedavülden çıkmış paraya benziyordu. Allahtan bir Rüştü var. Evladım tek başına F.Bahçe sanki. Bir de Fener'in monşeri var, teknik direktör. Acaba kazanan takımını bu maçta beğendi mi, ortaya koyduğu futbolla. Eğer beğendiyse Dünya Futbol Literatürü'ne imzasını ben atarım onun yerine.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!