Bedensel engellinin yüzü güldü

Güncelleme Tarihi:

Bedensel engellinin yüzü güldü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2017 10:51

Bedensel engellinin yüzü güldü

Haberin Devamı

AYDIN'ın Nazilli Belediyesi tarafından temin edilen akülü araç, yüzde 91 bedensel engeli bulunan Mustafa Öztürk'e teslim edildi.

Nazilli Belediye Başkanı MHP'li Haluk Alıcık, Yıldıztepe Mahallesi'nde oturan ve yüzde 91 bedensel engeli bulunan Mustafa Öztürk'ün akülü araç talebini yanıtsız bırakmadı. Nazilli Belediyesi'nce temin edilen akülü araç, Öztürk'e verildi. Engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Alıcık, "Engelli olmak hiç kimsenin kendi tercihi değil. Hepimiz birer engelli adayıyız. Bunun bilincinde olmak gerekir. Nazilli Belediyesi olarak kişiyi engelli durumuna düşürecek sebeplerin engellenmesi için gerekli önlemleri alıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak ve onları sosyal yaşamda aktif hale getirecek çalışmalar yapıyoruz. Ben inanıyorum ki engelleri hep birlikte aşacağız" dedi.

Akülü aracı olmadığı için gündelik yaşamda rahat hareket edemediğini ve ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çektiğini belirten Öztürk ise, "Şu anda dünyanın en mutlu insanıyım. Çünkü engelli aracına kavuştum. Bunun için de Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!