Bedensel engelli vatandaşa akülü sandalye hediye edildi

Güncelleme Tarihi:

Bedensel engelli vatandaşa akülü sandalye hediye edildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 15:34

Bedensel engelli vatandaşa akülü sandalye hediye edildi

Haberin Devamı

TOKAT, (DHA) -TÜRKİYE Sakatlar Derneği Tokat Şubesi tarafından alınan akülü tekerlekli sandalye aracı bedensel engelli 35 yaşındaki Fatih Sesli’ye hediye edildi.
Doğuştan engelli olarak dünyaya gelen, işçi emeklisi Lütfi ve Hatice Sesli çiftinin en küçük çocukları 35 yaşındaki Fatih Sesli’ye Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şubesi tarafından alınan akülü tekerlekli sandalye aracı teslim edildi. Engelsiz Yaşam Parkına anne ve babasının yardımı gelen Fatih Sesli’ye Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şubesi Başkanı Ali Aras akülü tekerlekli sandalye aracını teslim etti. Sakatlar Derneği Tokat Şubesi Başkanı Ali Aras, Ramazan Ayının ilk gününde engelli bir bireyi sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, ''Elimizden gelen desteği engelli kardeşlerimize vermeye çalışıyoruz. Yapılan bu tür desteklerden maddi talebimiz bulunmamaktadır. Tamamen bağış olarak veriliyor. İhtiyacı olan engelli kardeşlerimiz derneğimize başvurabilir'' dedi.
Tokat Belediyesinden emekli 3 çocuk babası Lütfi Sesli, ise ''Oğlumun önceden tekerlekli sandalyesi vardı. Ama akülü bir tekerlekli sandalyeye ihtiyacımız vardı. Başkanımızın destekleri ile bu sorunumuz giderilmiş oldu. Teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!