Bedensel engelli Umut'un akülü tekerlekli sandalye sevinci

Güncelleme Tarihi:

Bedensel engelli Umutun akülü tekerlekli sandalye sevinci
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2018 10:12

Bedensel engelli Umut'un akülü tekerlekli sandalye sevinci

Haberin Devamı

İZMİR'in Ödemiş ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Mahmut Badem, verdiği sözü tutup bedensel engelli Umut Eker'e çok istediği akülü tekerlekli sandalyeyi hediye etti.

Bedriye Baykaş Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi, bedensel engelli Umut Eker, geçen günlerde Bıçakçı Mahallesi'ni ziyareti sırasında Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'den kendisi için akülü tekerlekli sandalye istedi. Bunun üzerine Başkan Badem, Eker'e istediği akülü tekerlekli sandalyeyi en kısa sürede temin edip, ulaştıracağının sözünü verdi. Bu sözünü tutan Başkan Badem, Eker'i okulunda ziyaret edip, çok istediği tekerlekli sandalyeyi hediye etti. Akülü tekerlekli sandalyeye kavuşan Eker, mutluluğunu arkadaşları ile paylaşırken, "Artık, kimsenin yardımına ihtiyaç olmadan rahatça gezip, dolaşabileceğim" dedi.

Belediye Başkanı Mahmut Badem de "İhtiyaç sahibi bir vatandaşımıza ulaştırılmak üzere hayırsever bir vatandaşımız tarafından bize verilen akülü sandalyenin Umut'un yaşamını kolaylaştırmasını diliyorum. Bundan böyle okuluna rahatlıkla gelip gidebilecektir. Derslerine çok çalışarak, ailesine ve arkadaşlarına başarısından söz ettirecektir" dedi.

Daha sonra öğretmen ve velilerle bir süre sohbet eden Başkan Badem,  okuldan ayrıldı.

Yüksel BALCI / ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!