Becan, Hisarcıklıoğlu’na taleplerini iletti

Güncelleme Tarihi:

Becan, Hisarcıklıoğlu’na taleplerini iletti
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 11:59

Becan, Hisarcıklıoğlu’na taleplerini iletti

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan ve Meclis Başkanı Cemil Demiryürek, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Ankara’da makamında ziyaret etti. ÖTV indirim süreci hakkında görüşmelerde de bulunan Becan, bir süre daha uzatılması konusunda görüşlerini iletti.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) çalışmaları hakkında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Hisarcıklıoğlu’na bilgi veren Becan ve Demiryürek, YTSO yeni hizmet binasına sağladığı destek için de kendilerine teşekkürlerini iletti. Ayrıca organize sanayi bölgelerinin kurulma süreçlerinde yaşanan sıkıntıları gündeme getiren Becan, bu sorunların aşılmasında destek istedi. Yalova için diğer önemli olan tersane sektörü için de devlet teşviklerinin uluslararası rekabeti arttırmak adına arttırılması konusu ve tersane bölgesinin yol sorunun çözülme konularında da destek taleplerini iletti.

Bakanlar Kurulu kararı ile mobilya ve beyaz eşyada uygulan ÖTV indirim süresinin de ekonomiye hareket kazandırdığı ve piyasaları hareketlendirdiğini belirten Becan, sürecin makul bir süre daha uzatılması konusunda görüşlerini iletti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!