BEBEK'TE ÜÇ BEŞ TUR

Güncelleme Tarihi:

BEBEKTE ÜÇ BEŞ TUR
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2012 16:59

Deniz Berdan, yaklaşık üç yıl önce DB Junk adlı bir blog açmış ve moda-trend yazıları yazmaya başlamıştı.

Haberin Devamı

Kıyafet tasarımlarının yanı sıra takı ve aksesuvarlarıyla da dikkat çeken Berdan, İkoncan unvanının hakkını verdi. Son olarak Katy Peryy’e hazırladığı sakızdan yaptığı elbise ile adından söz ettiren Berdan, DB Berdan 2013 Yaz Koleksiyonunu Londra Moda Haftası’nda düzenlediği bir defile ile tanıttı. Kızı Begüm Berdan ile tasarladığı koleksiyonu ilgi çeken Berdan, defilenin sonunda çıktığı podyumda gözyaşlarını tutamadı. 

Yastık Paris’te     

Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Rıfat Özbek, Londra’dan döndükten sonra Erdal Karaman ile birlikte Yastık By Rıfat Özbek adlı markasıyla yastıklar tasarlamaya başlamıştı.

Paris’te düzenlenen dünyanın en büyük tasarım fuarlarından Maison&Objet’e 2012 Sonbahar - Kış koleksiyonu Ottomania ile katılan Özbek, fuara damgasını vururken, Avrupalı ve Amerikalı tasarım tutkunları da Yastık By Rıfat Özbek standında bol bol alışveriş yapmış.   

Haberin Devamı

İkoncan rüştünü ispatladı

Cesur ve sıradışı giyim tarzları nedeniyle Eda Taşpınar ile birlikte adının başına İkoncan eklenen Deniz Berdan, DB Junk adlı bir blog açmış ve moda-trend yazıları yazmaya başlamıştı.

 İki boyutlu kıyafet tasarımlarının yanı sıra takı ve aksesuarları ile de Avrupa’nın ünlü moda markalarının dikkatini çeken Deniz Berdan, İkoncan ünvanının hakkını verdi. Son olarak Katy Peryy’e hazırladığı Rocco Pop Sakızdan yaptığı elbise ile adından söz ettiren Deniz Berdan, DB Berdan 2013 Yaz Koleksiyonunu Londra Moda Haftası’nda düzenlediği bir defile ile tanıttı. Kızı Begüm Berdan ile tasarladığı koleksiyonu büyük beğeni gören Deniz Berdan, podyumda alkış yağmuruna tutulurken, sevinçten gözyaşlarını tutamadı.  

AJANDA

Zeynep Özyılmazel ile caz

Başarılı sahne performansı ve repertuarıyla beğeni toplayan Zeynep Özyılmazel, yarın akşam, The Ritz Carlton’in yenilenen mekanı Bleu Lounge & Grill’de caz severlerle buluşuyor. Piyano, davul ve kontrbastan oluşan kendi grubuyla caz ağırlıklı bir program yapan Özyılmazel İngilizce ağırlıklı olan repertuarında Portekizce ve Türkçe parçaların yanısıra, bossanova ve pop caz parçalar da seslendiriyor.

**************************

Haberin Devamı

,
19 09 2012 KELEBEK VİP ADRES

HABERLER

‘Derin tutku’sunu Mardin’e taşıdı

Akkök Holding’in ortaklarından Ömer Dinçkök’ün lisanslı yüzücü olan eşi Ayşegül Dinçkök, Endonezya’nın Sulawesi adasındaki eşsiz sualtı dünyasını ve canlılarını yansıttığı fotoğraflarından oluşan ‘Derin Tutku Sergisi’ni Mardin’e taşıdı. En büyük amacının büyülü sualtı dünyasını Mardinli gençler ve çocuklarla tanıştırabilmek ve çevre bilincini geliştirmek olduğunu söyleyen Dinçkök, fotoğraflarını diğer Doğu illerinde de sergileyecek. Nisan ayında MSGSÜ Tophane-i Amire Tek Kubbe Binası’nda sergilenen ve büyük ilgi gören sergi, bu günden itibaren 30 Eylül’e kadar Mardin Müzesi’nde ziyaret edilebilecek.

*

Bebek’te üç beş tur

Haberin Devamı

Çiğdem Kayalı ile yaşadığı aşk ile tanınan Uğur Güven, daha sonra Ayşegül Demir ile flört etmiş ancak bu ilişkisi de geçtiğimiz yaz sona ermişti. Yaz aylarında sunucu Saba Tümer ile adı aşk dedikodularına karışan uğur Güven önceki gün Bebek’te görüntülendi. Bir elinde köpeği bir elinde kız arkadaşı ile Boğaz’da akşam yürüyüşü yapan Güven, kendisini görüntüleyen gazetecilere “Sizi ilgilendirmez” diyerek kız arkadaşının ismini söylemedi.

*******************


KISA KISA


Süperyat “Karia” Monaco’da

Koç Topluluğu’nun tersanesi RMK Marine, 19-22 Eylül tarihlerinde Monaco’da düzenlenecek olan dünyanın en görkemli ve en prestijli yat fuarı “Monaco Yacht Show¨”, bu yıl Dünya Süperyat Ödüllerinde “Jüri Özel Ödülü” alan süperyatı “Karia” ile katılacak. Dünyanın en önemli yat tasarımcılarını, yapımcılarını ve yat sahiplerini bir araya getiren Monaco Yacht Show’da, 25 ile 90 metre uzunluğu arasında süper ve megayatlar sergilenecek.


*****************


GECE KUŞU

Marifet’li lezzetler

Haberin Devamı

Nişantaşı’da önce Komşu, ardından da Venge’ye ev sahipliği yapan adres şimdi de Martifet Kebap adıyla hizmete girdi. İstanbul gecelerinde bir çok adrese imza atan Nida Genç’in ortakları arasında olduğu Marifet’’in yeni şubeleri de açılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!