Beach çalışanlarına yaza veda partisi

Güncelleme Tarihi:

Beach çalışanlarına yaza veda partisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2016 18:15

Beach çalışanlarına yaza veda partisi

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde Çağdaş Holding'e bağlı Swissotel Resort Bodrum Beach çalışanları için yaza veda partisi düzenlendi.

Çağdaş Holding'e bağlı Swissotel Resort Bodrum Beach, çalışanları için yaza veda partisi düzenledi. Fun Town Yahşi Park'ta düzenlenen partide, otel personeli doyasıya eğlendi. DJ performansı, Go kart, Paint Ball, Bilardo, Dart gibi çeşitli oyunların yani sıra partide otel çalışanlarının çocukları için de eğlence alanlarında yapılan parti gün boyu sürdü. Gecenin sonunda emeği geçen personellerine teşekkür eden ve otel misafirlerinden aldıkları olumlu yorumlara değinen Swissotel Resort Bodrum Beach Otel Genel Müdürü Adnan Yücel, "Yoğun bir sezonun sonuna geldik. A'dan Z'ye bütün birimlerdeki personelimiz gösterdiği üstün başarıyla gerçekten alkışı hakkediyor. Ben böyle bir ekibe sahip olduğum için gururlu ve mutluyum" dedi.

Gecede eğlencenin ardından barbekü partisi ve hediye çekilişleri yapıldı. Hediyeler arasında Bodrum, İzmir, İstanbul ve Ankara'da çeşitli otellerde bir gece konaklanma, Samsung'dan hediye çeki, cep telefonu, kahve fincanı, çaydanlık, şarap, şampanya, ayakkabı ve buna benzer hediyeler dağıtıldı.

Hülya ELTEŞ / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!