BBP’lilerden Mgtc’ye Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

BBP’lilerden Mgtc’ye Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 16:53

BBP'LİLERDEN MGTC'YE ZİYARET

Seçimlere kısa bir süre kala Malatya’da da siyasiler çalışmaları hızlandırdı. Büyük Birlik Partisi Milletvekili adayları, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’ni (MGTC) ziyaret etti.
BBP Adayı Av. Sema Altuntaş ve diğer adayları seçim ziyaretleri kapsamında, MGTC Başkanı Mikail Pelit’i ziyaret etti. Burada konuşan Cemiyet Başkanı Pelit, seçimlere kısa bir süre kaldığını belirtti. Pelit,“Sonuç ne olursa olsun mutlaka demokrasinin kazanması gerekiyor. Hukukun işlediği özgür medyanın olduğu bir Türkiye’yi hayal ediyoruz. Sıkıntılı süreçler yaşıyoruz bu aralar. İnanıyoruz ki bu süreçler 1 Kasım seçimlerinin ardından sona erecektir” diye konuştu.
BBP’li Milletvekili adaylarından Sema Altuntaş ise “7 Haziran’da halk iktidara sandıkta cevabını vermiştir. 1 Kasım’da da yine aynı şekilde cevabını vereceğini düşünüyoruz. Tüm yanlış politikalar nedeniyle ülke bu halde. Türkiye gittikçe bir kaos ortamına sürükleniyor. Ve vatandaşlar halk arasında bir kamplaşma güdülüyor. Herkesi birliğe, Büyük Birliğe davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!