Bb Erzurumspor, Üç Günlük Tatilin Ardından Topbaşı Yaptı

Güncelleme Tarihi:

Bb Erzurumspor, Üç Günlük Tatilin Ardından Topbaşı Yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 15:39

MAVİ BEYAZLILAR TOP BAŞI YAPTI

Spor Toto 3. Lig 1. Grup Lideri BB Erzurumsporlu futbolcular üç günlük kısa tatilin ardından terör olayları nedeniyle ertelenen Kızılcabölükspor maçı hazırlıklarına başladı.
ERTELENEN KIZILCABÖLÜKSPOR MAÇI İDMANI İLE BAŞLADI
Erzurumspor Kulüp Tesislerinde Teknik Direktör Besim Durmuş, Yardımcı Antrenörler Evrim Esendemir, Bülent Tuncay ve Rafet Önür’ün nezaretinde ilk antrenmanını yaptı. Mavi-Beyazlı oyuncalar önce koşu yaptı, daha sonra topla ısınma hareketleri ile çalışmalarını sürdürdü. Bir saat 15 dakika süren antrenman, açma-germe çalışmaları ile sona erdi.
DURMUŞ,"ÇOK KALİTELİ TAKIMIMIZ VAR"
Çok neşeli bir ortamda geçen antrenmanda, Teknik Direktörü Besim Durmuş, çalışma öncesinde yaptığı açıklamada, "Çok kaliteli bir takımımız var. Bu kadro ile yolumuza devam edeceğiz. Bizim genç, dinamik, çok koşan bir takımımız var. Geçtiğimiz 9’ncu hafta ulusal yas ilan edilmesi ile ertelenen Kızılcabölükspor maçını 4 Kasım Çarşamba günü kendi evimizde oynayarak tamamlamış olacağız. Bu maçı da her maçta olduğu gibi üç puan parolası ile çıkarak yolumuza istikrarlı bir şekilde devam edeceğiz." dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!