Bazen ona gülerim

Güncelleme Tarihi:

Bazen ona gülerim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2009 17:24

Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar arasındaki imalı atışmalar her yeni film öncesi hız kazanıyor.

Haberin Devamı

Yılmaz, önceki gün de 'Şahan’ın filmlerine gülüyor musunuz?' sorusuna 'Ben bazen ona gülüyorum' diye yanıt vererek yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

Demet’i izlemeye geldim

Kenter Tiyatrosu, önceki akşam Moliere’in “Cimri” oyunuyla perdelerini açtı. Galaya katılanlar arasında Cem Yılmaz da vardı. “Yahşi Batı” filminde rol alan Demet Evgar’ı en ön sıradan izleyen ünlü komedyen, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. “Demet yeni filmimizde rol alıyor. Biz de bu akşam onu izlemeye geldik. Oyunculuğunu beğeniyorum” diyen Yılmaz, söz Şahan Gökbakar’a geldiğinde ise yine aralarındaki ipleri gerecek açıklamalarda bulundu.

Biz değil filmler yarışsın

“Benim Cem Yılmaz’la bir sorunum yok, onun da benimle olmasın. Hakkımda sinir dolu cümleler kuracağına önce beni güldürsün” diyen Gökbakar’a yanıt veren Yılmaz, “Ben kimsenin filmi hakkında konuştuğumu hatırlamıyorum. Bence insanların birbirleri ile yarışması yanlış. Filmler yarışır ama insanlar yarışmaz” dedi. Asıl bombayı ise “Şahan’ın filmlerine gülüyor musunuz?” sorusundan sonra patlattı: “Ben bazen ona gülüyorum!”

Haberin Devamı

Cem Yılmaz / Foto Galeri

Şahan Gökbakar / Foto Galeri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!