Bayramda muhteşem Akdeniz gezisi

Güncelleme Tarihi:

Bayramda muhteşem Akdeniz gezisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 1998 00:00

Haberin Devamı

Türkiye Denizcilik İşletmeleri, 7 Nisanda başlayan kurban bayramı tatilini de içine alan 16 günlük özel bir Akdeniz Gezisi düzenledi.

Samsun Gemisi'yle gerçekleştirilecek olan 16 günlük muhteşem Akdeniz Turu, 3 Nisan Cuma günü saat 16.00'da İstanbul'dan başlayacak. Samsun Gemisi, 4 Nisan Cumartesi günü saat 10.00'da İzmir'e uğrayacak. İzmir'den saat 12.00'de kalkacak olan gemi, 5 Nisan Pazar gününü denizde geçirdikten sonra 6 Nisan arife gününde Sicilya'nın Messina Limanı'na ulaşacak. Sabah saat 7.00'de varılacak Messina'da yolcular, akşam saat 18.00'e kadar kukla oyunlarının sergilendiği ünlü saat kulesinin çalışını izlemek ve efsanevi Torchima turistik kasabasını ziyaret olanağı bulacaklar.

Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 7 Nisanı denizde geçirecek olan muhteşem turunun yolcuları, 8 Nisanda Palma De Majorca'ya ulaşacaklar. Gemi ertesi sabah Barselona'ya ulaşacak. İspanya'nın bu ünlü kentinde gün boyu ilkbaharın keyfini çıkartacak olan yolcular, akşam da flamenko keyfini yaşayacaklar. Ertesi gün öğlende demir alacak olan gemi, 11 Nisan sabahı Fransa'nın Nice kentine ulaşacak. 12 Nisanda öğleden sonra buradan ayrılacak olan gemi, 13 Nisan Pazartesi günü Napoli'ye demirleyecek. 14 Nisanda gece yarısı yeniden denize açılacak Samsun Gemisi, 15 ve 16 Nisanı denizde geçirdikten sonra 17 Nisan sabahı 8.00'de İzmir'e gelecek.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!