Bayramda hava nasıl olacak? Kurban Bayramı hava durumu tahmini

Güncelleme Tarihi:

Bayramda hava nasıl olacak Kurban Bayramı hava durumu tahmini
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2017 18:38

Kurban Bayramı'nda hava durumu nasıl olacak sorusu, ziyaretlerin gerçekleştirilip dini vecibelerin yerine getirileceği bu günlerde dışarıda vakit geçirecek vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Bayramda hava nasıl olacak sorusuyla Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu açıklama merak ediliyor. Peki, Kurban Bayramı'nda hava durumu nasıl olacak? İşte, merak edilen o tahmin

Haberin Devamı

Kurban Bayramı hava durumuna göre planlarını şekillendirecek olan vatandaşlar, detayları internet üzerinden araştırmaya devam ediyor. Bayramda hava muhalefeti gibi sürprizlerle karşılaşmak istemeyen vatandaşlar, hava durumunu öğrenmek istedi. Peki, Kurban Bayramı'nda hava durumu nasıl olacak? İşte, bazı detaylar

BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

Meteorolojiden alınan bilgilere göre bayramın ilk günlerinde hava sıcaklığının yurdun doğu kesimlerinde mevsim normallerinin 1 ila 3 derece üzerinde, diğer bölgelerde ise mevsim normalleri civarında seyredeceği beklenmektedir. Bayramın ilk günlerinde yağışın yurt genelinde mevsim normalleri civarında gerçekleşeceği öngörülmektedir.

Bayramın son gününde ise hava sıcaklığının yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor. Yağışın da bayramın ilk günlerinde olduğu gibi mevsim normallerinde seyredeceği öngörülüyor.

Haberin Devamı

BAYRAMDA İSTANBUL VE ANKARA'DA HAVA SICAKLIĞI NORMAL SEYRİNDE

Hava tahmini yapan bazı kuruluşların verdiği bilgiye göre bayramda İstanbul ve Ankara'da hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyredeceği öngörülüyor. Bayramda İstanbul'da en yüksek sıcaklık ortalamasının 30 ila 35 derece, en düşük sıcaklığın ise 22 ila 24 derece arasında seyredeceği; Ankara'da ise en yüksek sıcaklık 29 ila 36 derece, en düşük sıcaklığın ise 14 ila 20 derece arasında değişkenlik göstereceği öngörülüyor.

 

BAKMADAN GEÇME!