Bayramda çocukların yüzü güldü 

Güncelleme Tarihi:

Bayramda çocukların yüzü güldü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2017 10:24

Bayramda çocukların yüzü güldü 

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- RAMAZAN Bayramı nedeniyle bayramlık kıyafet ve oyuncaklar hediye edilen çocukların yüzleri güldü. Kahramankazan Belediyesi de her bayramda olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin çeşitli yardımlarda bulundu, çocuklara bayramlık kıyafet ve oyuncaklar hediye edildi.
İhtiyaç sahibi aileleri evlerinde bayram öncesinde ziyaret eden Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, 50 çocuğu baştan aşağı giydirdi. Ekipler, çocuklara çeşitli oyuncaklardan oluşan hediyeler de verdi. Oyuncaklarını ve hediyelerini alan miniklerin yüzleri güldü. Belediye ekipleri ailelere de ihtiyaçlarına göre çeşitli yardımlarda bulundu. Ekipler ayrıca, Ramazan ayı boyunca da yaklaşık 2 bin aileye gıda yardımı ve alışveriş çeki dağıtırken, 10 aileye de ev eşyası yardımında bulundu. 
Belediye Başkanı Lokman Ertürk, bayramların dayanışma ve kaynaşma günü olduğunu belirterek, "Böylesine özel günlerde, özellikle çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şeyden önemlidir. Küçük bir hediye bir tebessüm, onların dünyalarında çok değişik anlamlar ifade eder. Maddi imkânsızlıklar nedeniyle çocuklarına bayramlık alamayan ailelerimizin her zaman yanındayız. Dar gelirli ailelerimizin her zaman yayındayız. Bu yardımları yalnızca bayram ve Ramazan ayında değil sürekli olarak yapıyoruz. Tüm Türk ve İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nın mübarek olmasını Allah'tan niyaz ederim" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!