Bayram trafiği: İşte yollarda son durum

Güncelleme Tarihi:

Bayram trafiği: İşte yollarda son durum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2017 19:53

Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan vatandaşlar, Anadolu otoyolu ile D-100 karayolunun Kocaeli kesiminde yer yer yoğunluk oluşturdu. Bayram trafiği yoğunluğunun yaşandığı bir diğer nokta ise Kırıkkale-Samsun ve Kırıkkale-Kayseri karayolu.

Haberin Devamı

Bayram tatilini İstanbul dışında geçirmek için yola çıkanlar nedeniyle Anadolu Otoyolu'nun Tütünçiftlik, Çınarlı ve Hatipköy mevkisinde trafik zaman zaman durma noktasına geliyor. Otoyoldaki trafik, yolun üç şeride çıktığı Gültepe tüneller mevkisinden sonra açılıyor.

D-100 Karayolu'nu tercih eden sürücüler de Kuruçeşme ve Köseköy mevkisinde uzun araç kuyrukları oluşturuyor. Trafik, D-130 ile D-605 karayollarında ise normal akışında devam ediyor.

Karayolları ve trafik ekipleri ulaşımda aksaklık yaşanmaması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

KIRIKKALE'DE YOĞUN TRAFİK
Kırıkkale-Samsun ve Kırıkkale-Kayseri karayolunda da bayram trafiği yoğunluğu yaşanıyor. Araç yoğunluğu dolayısıyla trafik akışında aksamaların yaşandığı yollarda, karayolları ve trafik ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Yolu açmak için çaba gösteren ekipler, sürücüleri dikkatli seyretmeleri konusunda uyarıyor. Sürücüler de Ankara-Kırıkkale karayolunun çok yoğun olduğunu ve çok uzun kuyruklar oluştuğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!