Bayram Öncesi Muhtaç Ailelere Giyim Yardımı

Güncelleme Tarihi:

Bayram Öncesi Muhtaç Ailelere Giyim Yardımı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2015 14:05

İyilikder Gaziantep Şubesi, 5 bin muhtaç aileye Kurban Bayramı öncesi giyim yardımı yapıyor.
İyilikder Gaziantep Şubesinin Kurban Bayramı öncesi 10 Eylül’de başlattığı ve 17 Eylül’e kadar devam edecek olan giyim yardımlarından binlerce muhtaç aile yararlanacak.
Bülbülzade Vakfı Yardım Komisyonu Başkanı Talip Çelik yardımlardan toplam 5 bin kişinin yararlanacağını belirterek, “Dağıtımlarımızdan bir tanesini daha gerçekleştiriyoruz. Ramazanda 20 bin kişiye yardım yapmıştık, kurban bayramında da 5 bin kişiye yardım yapacağız. Ayın 10’unda yardımlarımız başladı. Ayın 17 sine kadar devam edecek. Bu yardımları yaparken gönüllü insanlarımız gidip, fakir insanları bulup onları vakfımıza davet ediyorlar. Onlar çocuklarını getiriyorlar, o çocukların giyimlerini sağlıyoruz. Her çocuğa 6 parça eşya veriyoruz. Pantolon, tişört, ayakkabı, çorap, iç çamaşır olmak üzere, anne babalarına da yine giysi yardımı yapıyoruz. Bununla beraber ailelere gıda yardımları yapıyoruz. Önümüz kurban bayramı kurban bayramında çocukları sevindirmek istiyoruz” dedi.
Çelik ayrıca, “Kurban bayramında et dağıtmaya başlayacağız. Bayramın 2. günü 3 bin aileye et dağıtmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
LO-HA-Y)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!