Bayraklı’da toplu sünnet başvuruları başladı

Güncelleme Tarihi:

Bayraklı’da toplu sünnet başvuruları başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2018 10:03

Bayraklı’da toplu sünnet başvuruları başladı

Haberin Devamı

BAYRAKLI Belediyesi’nin bu yıl 9’uncusunu düzenleyeceği toplu sünnet şöleni için başvurular başladı. 7-12 yaş arası çocukların ücretsiz sünnet edileceği şölen için başvurular, Osmangazi Hizmet Binası’ndaki Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne yapılabilecek.

Bayraklı Belediyesi bu yıl da çocukları ücretsiz sünnet ettirecek. Bugüne kadar bin 26 çocuğun katıldığı sünnet şöleni, Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri’nde düzenlenecek. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler ağustos ayı sonuna kadar Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü’ne başvurabilecek. 0 232 477 20 00 numaralı telefon numarasından detaylı bilgi alınabilecek.

"ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ"

Bugüne kadar bin 26 çocuğu ücretsiz sünnet ettirdiklerini belirterek, coşkuyla geçen şölenlerin Bayraklı’da alışılagelmiş bir etkinlik haline dönüştüğünü vurgulayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Dar gelirli ailelerimizin çocuklarını her yıl ücretsiz sünnet ettiriyoruz. Eğlenceli bir şölenle her yıl çocuklarımızın ve ailelerin unutamayacağı, müzikli etkinlik düzenliyoruz. Sünnet çocukları bu şölende doyasıya eğleniyor. Onların her biri bizim geleceğimiz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!