Bayraklı'da sanat müziği keyfi

Güncelleme Tarihi:

Bayraklıda sanat müziği keyfi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2018 10:20

Bayraklı'da sanat müziği keyfi

Haberin Devamı

BAYRAKLI Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu verdiği özel konserde 'sevgi şarkılarıyla' seyirci karşısına çıktı. Türk sanat müziği sanatçısı Ayşen Birgör'ün konuk olarak sahne aldığı ve yoğun katılımın olduğu konserde dansçılar da gösterileriyle renk kattı.

Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ertelenen sevgililer günü özel konserini gerçekleştirdi. Etkinliğe Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ, CHP Bayraklı ilçe Başkanı Cemalettin Alper, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserin ilk bölümünde 95 kişilik Bayraklı Belediyesi Türk sanat Müziği korosu sahne aldı. Şef Dr. Halil Altınköprü yönetimindeki koristler birbirinden güzel eserler seslendirerek, performanslarıyla beğeni topladı. Gecede Türk sanat müziğinin sevilen ismi Ayşen Birgör de konuk sanatçı olarak sahneye çıktı. Ücretsiz düzenlenen konsere katılım oldukça yoğundu. Konser boyunca aralıklarla sahne alan dansçılar da gösterileriyle beğeni topladı. Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleştirilen konserin sonunda başkan Karabağ da koristlerle birlikte şarkı söyledi. Sanatçı Birgör'ün daveti üzerine sahneye çıkan Karabağ, konserin kapanışını Türk bayrakları, 10'uncu Yıl ve İzmir Marşı ile yaptı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!