Bayraklı’da kaldırım operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Bayraklı’da kaldırım operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 11:46

Bayraklı Belediyesi zabıta ekipleri, Gümüşpala Mahallesi Çarşısı ile Çay Mahallesi Şehit Hakan Uysal caddesinde kaldırım işgallerini kaldırdı.

Haberin Devamı

Vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendiren belediyenin zabıta ekipleri, çevik kuvvet polisi destekli operasyonda ilk olarak Gümüşpala Mahallesi 7020 sokağa gitti.

Bayraklı’da kaldırım operasyonu

Burada caddeyi baştan aşağı denetleyen ekipler, işporta mallarına el koydu. Trafiği engelleyici eşyalar kaldırıldı. Daha sonra Çay Mahallesi Şehit Hakan Uysal Caddesi ve trafiğin yoğun olduğu caddelerde çalışmalarını yürüten görevliler, iş yerlerine ayrılan alan dışına konulan sandalye, masa ve reklam tabelalarını da alarak kamyonlara yükledi.

Zabıta ekipleri caddelerde kaldırım üzerine park etmiş ve uygunsuz alanlarda hijyenik olmayan, sağlıksız ürün satan seyyar satıcıların mallarına da el koydu.

Haberin Devamı

Bayraklı’da kaldırım operasyonu



Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, denetimlerin periyodik olarak devam edeceğini belirterek, "Esnafımızdan belirlenen kurallara uymasını istiyoruz. Kaldırım ve yol işgali yapmamaları noktasında esnafımızı uyardık. Ancak işportaya, halkın sağlığını tehlikeye sokacak gıda ürünlerini satılmasına asla izin vermeyeceğiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!