Bayraklı'da kadınlara liderlik dersi

Güncelleme Tarihi:

Bayraklıda kadınlara liderlik dersi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2016 10:46

BAYRAKLI Belediyesi Emek Dünyası Kadın Girişim, Üretim ve İşletme Kooperatifi ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) işbirliğinde "Liderlik ve politik katılım" eğitimi gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Eğitimi başarıyla tamamlayan belediye personelleri, semt merkezlerinde kadınlara "Örnek kadın liderler", "Kendi hayatımda nasıl bir liderim, "Kendi vizyonumu nasıl belirlerim" gibi konularda ders vermeye başladı.
Bayraklı Belediyesi kadınlara yönelik projeler üretmeye devam ediyor. KEDV tarafından verilen eğitim İstanbul'da gerçekleştirildi. Programa Bayraklı Belediyesi adına Sosyal İşler Müdürlüğü personellerinden Ayşe Kızıldağ ve Funda Aydoğdu katıldı. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan Kızıldağ ve Aydoğdu sertifikalarını alarak liderlik ve etkili iletişim eğitmeni oldu. Kadınların ortaya çıkmamış liderlik vasıflarını ve keşfedilmemiş özelliklerini ön plana çıkarmayı ve kendi öncelikleri için ortak hareket etmelerini hedefleyen eğitim programının ilk adımı Manavkuyu 1 nolu semt merkezinde atıldı. 15 kadınla başlayan ilk derste "Örnek kadın liderler", "Kendi hayatımda nasıl bir liderim, "Kendi vizyonumu nasıl belirlerim" gibi konuları anlatıldı. Beş haftanın sonunda eğitimlerini tamamlayan kadınlara katılım sertifikası verilecek. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kadınların ilçelerinde her zaman etkin olduğunu belirterek, "Bayraklılı kadınlar evlerinde oturmuyor. Hep aktifler. Semt merkezlerimize geliyorlar, buralarda düzenlediğimiz kurslara katılıyor. Son olarak da KEDV'le işbirliği yaparak liderlik ve iletişim konularında eğitim aldılar ve şimdi bunla ilgili eğitim veriyorlar. Belediye olarak her konuda kadınlarımızın arkasındayız ve onların her türlü projelerini destekliyoruz" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!