Bayraklı'da bayramlaşma

Güncelleme Tarihi:

Bayraklıda bayramlaşma
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 12:21

Bayraklı'da bayramlaşma

Haberin Devamı

BAYRAKLI Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda belediye personeliyle bayramlaştı.

Bayraklı Belediyesi'nin bayramlaşma töreni Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşti. Etkinliğe CHP'li Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın yanı sıra CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve vatandaşlar katıldı. Çalışanlar ile birlikte canlı müzik eşliğinde halay çeken Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Belediye başkanı olarak bayram öncesi çalışanların maaşlarının ve ikramiyelerinin yatıp yatmadığına dikkat ederim. Alacaklılar beklesin. Emeğin karşılığı biz de karşılık bulur. Emek durursa, dünya durur. Şuan itibariyle tüm çalışanlarımızın maaşları hesaplarına yattı" dedi.

Bu bayrama cumhuriyet değerlerine sahip yurttaşlar olarak endişeler içinde girdiklerini dile getiren Başkan Karabağ, "Her karanlığın bir aydınlığı vardır. İnsanlar en umutsuz dönemlerinde bile bir çıkış yolu bulmuştur. Sevgili Atatürk yola çıktığında bugünden daha kötüydü. Her hareketin olduğu gibi kurtuluş savaşının da önderleri kadınlarımızdı. Şort giydin, parkta gezdin, açık giyindin, saçın göründü... Gericiliğin hedefi haline geldi. Kadınları yıkarsan, cumhuriyeti yıkarsın" diye konuştu.

Bayraklı Belediyesi'nin hizmetlerinden vatandaşların memnun olduğunu, bunun da anketlere yansıdığını savunan Başkan Karabağ, "Çalışanlar iyi çalışmazsa, sokaklar iyi temizlenmezse, parklara iyi bakılmazsa, masa başı çalışanlar mutsuzluk içinde olursa her şey belediye başkanı ve ekibine yansıyor. Dolayısıyla Bayraklı Belediyesi olarak bizi daha iyi günlerin beklediğini düşünüyorum. Yeni kurulan bir belediye olmanın verdiği sinerjiyi iyi kullandık ve yeni kurulan diğer belediyelere göre daha sorunsuz gidiyor. Ekonomik anlamda ilçe belediyeleri sıkıntılı. Gelirleri giderlerini karşılamıyor. Bu sıkıntının giderilmesi lazım" dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Karabağ, tüm çalışanlarıyla tek tek bayramlaştı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!