Bayrak çağrısına Antalya'dan destek

Güncelleme Tarihi:

Bayrak çağrısına Antalyadan destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2018 15:58

Bayrak çağrısına Antalya'dan destek

Haberin Devamı

 

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'evlere ve işyerlerine Türk bayrağı asalım' çağrısına Muratpaşa Belediyesi'nden destek geldi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı Operasyonu'nda şehit düşen 8 askerin ardından tüm Türkiye'ye evlere, işyerleri ve ofislere Türk bayrağı asma çağrısından bulundu. Kılıçdaroğlu'nun bu çağrısının ardından eşi Selvi Kılıçdaroğlu yaşadıkları eve Türk bayrağı asarken, Antalya'dan da bu çağrıya destek geldi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal belediye hizmet binası ve belediyenin bulunduğu Tekelioğlu Caddesi'ne dev Türk bayrakları astırdı.

Belediye Başkanı Ümit Uysal, partisinin Afrin harekatının başından beri net bir şekilde gerekli olduğunu beyan ettiğini söyledi. Buna rağmen siyasette kutuplaşma tanzim etmek isteyenlerin milli konular üzerinden CHP'ye dönük her fırsatta saldırı alışkanlığı olduğunu belirten Uysal, "8 şehidimize çok üzüldük. Genel başkanımızın çağrısı üzüntümüzü ifade etmemizi çok uygundu. Şehit verdiğimizde zaten bayraklama yapıyorduk ama bu çağrı ile daha fazla bayrak astık" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!