BAYOSB, katma değer üretiyor

Güncelleme Tarihi:

BAYOSB, katma değer üretiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2017 10:17

BAĞYURDU Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), bünyesinde faaliyet gösteren firmaların birer birer hayata geçirdikleri Ar-Ge ve tasarım merkezleriyle, yeniklikçi ve katma değerli üretimin merkezi oldu.

Haberin Devamı

 

Bölgede yer alan yatırımcıları sürekli olarak yüksek teknolojili yatırımlar yapma konusunda yüreklendiren BAYOSB yönetimi, çalışmalarının meyvelerini toplamaya başladı. Son olarak bölgede yer alan 1 firmanın Ar-Ge, 2 firmanın da tasarım merkezi belgesi aldığını belirten BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, “Bölgemizde yenilikçi çalışmalara değer verildiği için gururluyuz" dedi. Bölgede yer alan 3 firmanın Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ar-Ge ve tasarım merkezi olma nitelikleriyle tescil edildiğini belirten Telseren, “Bölge firmalarımızdan Birim Makina ve Japar Plastik ‘Tasarım Merkezi’ olarak, Aymas Makina ise ‘Ar-Ge Merkezi’ olarak tescil edildi. Bu tescilin yapılmış olması, firmalarımızın yüksek seviyeli teşviklerden yararlanması konusunda da büyük önem arz ediyor. Bölge firmalarımızdan Dönmez Debriyaj bu yolla 5. Bölge teşviklerinden yararlandı. Biz de bölgemizde yüksek teknolojili ve katma değerli üretim yapılmasının gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

"AMAÇ TEKNOLOJİ ÜSSÜ OLMAK"

Haberin Devamı

BAYOSB olarak her türlü imkana sahip olduklarını hatırlatan Telseren, “Biz altyapı açısından tüm çalışmalarını tamamlamış, bunun dışında lojistik başta olmak üzere pek çok avantaja sahip bir bölgeyiz. Amacımız BAYOSB’nin yüksek teknolojili üretimin üssü olmasıdır. Bu hedefle hareket eden tüm yatırımcıları bölgemize bekliyoruz" dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!