BAYGEM'li gençler başardı

Güncelleme Tarihi:

BAYGEMli gençler başardı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 11:55

BAYGEM'li gençler başardı

Haberin Devamı

BAYRAKLI Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi'nin (BAYGEM) Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) giren 232 öğrencisinin tamamı,180 puan barajını geçmeyi başardı. öğrencilerden birisinin ilk 5 binde yer alması büyük sevinç yaşattı.

BAYGEM'deki eğitimle Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na hazırlanan 232 öğrencisinin tamamı,180 puan barajını geçmeyi başardı. Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla, öğrenciler, Haziran ayında gerçekleştirilecek LYS için kolları sıvadı. Öğrencilerden Hüzna Elma'nın YGS 6 ve YGS 4 türünde ilk 5 binde yer alması, sevinci katladı.

BAŞARI ÇALIŞMAKTAN GEÇİYOR

BAYGEM öğrencilerinin başarıya kendilerini alıştırdığını söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karaba, "YGS 'de kazanılan başarı oranı, bizleri şaşırtmadı. Öğrencilerimizle gerçekten gurur duyuyoruz. Hepsi barajı aştı. İlk 5 binde yer alan bir öğrencimiz var. Şimdi sıra LYS'de. Geleceğimiz olan gençlerimize başarılar diliyorum. Önlerinde yaklaşık 3 aylık bir maraton var. Daha çok çalışacaklarını biliyorum. Hayallerindeki üniversiteye kavuşmaları çalışmaktan geçiyor. Her birine başarılar diliyorum" dedi.

İZMİR (DHA)

FOTO

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!