BAYGEM’de sınav zamanı

Güncelleme Tarihi:

BAYGEM’de sınav zamanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 11:05

BAYGEM’de sınav zamanı

Haberin Devamı

BAYRAKLI Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BAYGEM) önümüzdeki yıl için öğrencilerini seçmeye hazırlanıyor. 7-8 ve 11-12’nci sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar ön kayıt önceliği kazanacak. Postacılar hizmet binasındaki sınavlar 8-9 Nisan tarihlerinde 2 oturum halinde yapılacak ve saat 10.00’da başlayacak.
Öğrencileri TEOG ve üniversite sınavlarına hazırlayan BAYGEM, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için yeni öğrencilerini belirleyecek. İki oturum halinde düzenlenecek sınava 7-8 ve 11-12’nci sınıf öğrencileri katılabilecek. BAYGEM’de gerçekleştirilecek seviye tespit sınavı 8-9 Nisan tarihlerinde saat 10.00’da başlayacak. Sınav sonuçları katılımcılara mesaj yoluyla bildirilecek. Başvurular BAYGEM’in Postacılar'daki hizmet binasından yapılabilecek. Detaylı bilgiye 0 232 935 03 35 numaralı telefonundan ulaşabilecek.
BAYGEM’de eğitim gören öğrencilerin başarılarıyla her zaman gurur duyduklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Dar gelirli ailelerimizin başarılı çocukları burada kurs görüyor. Burada tam bir aile ortamı var. Çocuklarımızın TEOG ve LYS’de her yıl yakaladıkları başarılarla mutlu oluyoruz. Bir öğrencimizle karşılaştığımda, ‘Başkanım ben BAYGEM’de eğitim gördüm. Şimdi üniversitede okuyorum’ demesinin bizde oluşturduğu mutluluğun tarifi yok. Yeter ki çocuklarımız, gençlerimiz okusun. Belediye olarak bu anlamda elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!